1. Karen Gerbrands
Karen
Opgegroeid in Den Haag. Ik heb de stad zien veranderen, verslechteren. Ik wil weer een vrij en veilig Den Haag, maar ik blijf ook knokken voor goede zorg en voor onze ouderen. Kortom, ik ben nog lang niet klaar.
 

 

2. Willie Dille
Willie
Ik ben al meer dan 30 jaar werkzaam in de gehandicaptenzorg en inmiddels zo’n 8 jaar in de Haagse Raad. Want ook daar moet gezorgd worden. Er moet gezorgd worden dat de zorg voor onze ouderen, kinderen en mensen met een beperking in orde is. Er moet gezorgd worden dat de islamisering wordt gestopt, dus geen opvang statushouders en stoppen met alle islamitische invloed op het Haagse leven. Er moet gezorgd worden voor onze Haagse ondernemers, dus minder belemmerende regels en minder gemeentelijke belastingen. Iedereen telt mee in Den Haag, maar de autochtone minderheid wordt vergeten. En juist voor deze mensen springt de PVV in de bres.
 

 

3. Sebastian Kruis
Sebastian
Nergens is het zo mooi wonen als in onze stad Den Haag. Den Haag is de mooiste stad van Nederland en wat mooi is, moet mooi blijven. Ik ben zeer vereerd namens de PVV op te gaan komen voor de belangen van onze stad: een veilig, vrij en Haags Den Haag. De PVV wil het ijspaleis terug te veroveren op de kosmopolitische regentenkliek die er voor iedereen zit, behalve voor u. Den Haag is van ons, en van niemand anders. Samen met u en mijn PVV-collega’s gaan we doen wat de gevestigde politiek heeft laten liggen: Den Haag weer Haags maken.
 

 

4. Addie Wisse
Addie
Al ruim 8 jaar zet ik mij in voor de PVV in de Tweede Kamer. De speerpunten daar; aanpak van fraude en verspilling, veiligheid en opkomen voor de belangen van de burgers, kan ik zo kopiëren naar de lokale politiek. Want ook Den Haag verspilt geld aan kansloze projecten en zinloze subsidies, doet te weinig aan verpaupering en overlast en negeert de wensen van haar inwoners. Dit tij moet gekeerd worden. Ik ga me hiervoor inzetten. Voor een stad die veiligheid voorop stelt, die criminelen keihard aanpakt en die hardwerkende mensen beloont door zuinig met hun belastingcenten om te gaan. Daarom PVV, voor een Haagser Den Haag.
 

 

5. Dick Kaffa
Dick
Vanuit mijn werk in de zorg had ik het idee om iets voor de maatschappij te betekenen, namelijk door iets terug te doen voor de ouderen, die Nederland hebben opgebouwd na de oorlog. Inmiddels doe ik dit werk al tientallen jaren met veel plezier maar zie de afbrokkeling dagelijks. Het snijden van budgetten en wegbezuinigingen maken het werk steeds zwaarder. Een ander punt is de verpaupering in grote delen van Den Haag. De wijken waar ik ben opgegroeid zijn onherkenbaar veranderd. De quote van de heer Wilders "de gevangenen hebben het beter dan onze ouderen" heeft mij doen besluiten niet aan de kant te blijven staan maar actief te worden en zo mijn steentje bij te dragen. Daarom wil ik mij inzetten als gemeenteraadslid van de PVV voor een veiliger en mooier Den Haag.
 

 

6. Nick van Eijk
Nick 
Geboren en getogen in Den Haag en alhoewel het voor mij de mooiste stad blijft die er is zie ik haar jarenlang systematisch achteruit gaan. Er wordt niet meer gedacht aan de oorspronkelijke Hagenees maar aan een groeiende groep vreemdelingen. Er worden miljoenen gepompt in krachtwijken terwijl speeltuinen in andere wijken er verpauperd bij liggen. Hier moet verbetering in komen. De PVV gaat zich de komende paar jaar hard maken voor lastenverlaging voor de Haagse inwoners, het verbeteren van de thuis- en ouderenzorg, de veiligheid van de stad en een gemeente die zijn ondernemers ondersteunt in plaats van tegenwerkt. Ook vindt de PVV dat uw mening moet worden gevraagd bij grote vraagstukken, daarom lokale referenda zodat er meer dan eens per 4 jaar in een stemhokje naar u geluisterd kan worden. Met een frisse kijk op de gang van zaken hoop ik de komende paar jaar vol trots voor u keihard te gaan knokken.
 

 

7. Bart Privé
Bart 
Mijn naam is Bart Privé en ik ben een geboren en getogen Hagenaar. Ik ben sinds 2009 actief bij de PVV en ben in 2011 tot Statenlid voor de PVV in de provincie Zuid-Holland gekozen. Waarom voor mij de PVV? De PVV staat voor gelijke rechten voor iedereen, geen uitzonderingsposities. De PVV wil vrijheid en veiligheid voor iedere Nederlander, wil dus een eind maken aan straatterreur en overlast door lieden, die zich hier in ons land niet aan onze normen en waarden wensen te houden. De PVV wil een einde maken aan, geldverslindende, nergens toe leidende, subsidiestromen. De PVV kiest voor een betere zorg voor de ouderen, die nu vaak nog in het verdomhoekje zitten. De PVV wil een halt toeroepen aan de ongebreidelde massa-immigratie. De PVV staat voor minder islam (verwerpelijke ideologie) en het sluiten van alle moskeeën. De PVV verwoordt wat leeft in de Nederlandse samenleving!
 

 

8. Rene van Westing
Rene 
Het bestrijden van de islamisering en de zogenoemde ‘statushouders’ in Nederland, in het bijzonder in Den Haag, is de corebusiness van de PVV. Maar dat niet alleen; zo ook veiligheid, dierenleed, zorg, de woningmarkt, discriminatie van vijftigplussers op, onder andere, de arbeidsmarkt. Aan de Hagenaars moet inzichtelijk gemaakt worden dat overige (nep-) partijen slechts voor hun eigen gewin deelnemen. Betrokkenheid, eerlijkheid, gemotiveerd, zakelijk en direct is slechts een greep uit dé karaktereigenschappen van de PVV. Deze kernwaarden zijn voor mij op maat geschreven, immers: wie discrimineert nu wie … ?! Welnu; schreeuwen vanaf de zijlijn is voor mij not-done, derhalve heb ik mij beschikbaar gesteld! Nederland is voor de Nederlanders ÉN Den Haag is voor de Hagenaars!
 

 

9. Caroline van der Togt
Caroline 
Na ruim 20 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, ben ik jaren werkzaam geweest in de zorg bij een GGZ instelling en later als persoonlijk assistente van een kinder- en jeugdpsychiater. Gebleken is hoe schrijnend de zorg wordt geregeld, met name sinds dit onder de verantwoordelijkheid is komen te liggen van de gemeenten zelf. Vanaf 2015 ben ik actief binnen de Partij voor de Vrijheid in de Tweede Kamer in Den Haag. Geweldig werk waar ik me 100% voor inzet! Dit enthousiasme en deze inzet wil ik nu ook gaan realiseren voor de Hagenaar, Hagenees en Scheveninger binnen de gemeente! Met onder andere betere zorg die iedereen verdient! Den Haag moet weer van ons worden!
 

 

10. Henk Bres
Henk 
Ik was ooit taxichauffeur en vrachtwagenchauffeur die door stom toeval bekend werd door wat opmerkingen in het discussieprogramma Het Lagerhuis van de VARA. Ik was deelnemer aan spelletjesprogramma’s als Waku Waku (KRO) en in 2000 was ik deelnemer aan het televisieprogramma Big Brother VIPS (Veronica). Ook was ik te zien in Bobo’s in the Bush (Yorin; 2003) en AVRO’s Sterrenslag in Turkije (BNN, 2005). En ook was ik coach van Rens Vrolijk, een krachtsporter, die regelmatig meedeed aan de wedstrijd Sterkste Man van Nederland. Vanzelfsprekend ben ik een echte dierenvriend, en gek op mijn Jack Russel Jimmy en natuurlijk mijn vrouwtje Corretje!! Wie meer wil weten: drie jaar geleden is er een biografie van mij verschenen. Ik heb heel lang aan de zijkant staan schreeuwen wat ik van de toestanden in Den Haag en in de wereld vind, en ik hoop dat mijn fantastische achterban op mij wil stemmen nu ik lijstduwer ben geworden van de PVV in Den Haag. Ik vind wel dat als ik genoeg voorkeurstemmen krijg, ik dan ook in de gemeenteraad van Den Haag mot plaatsnemen en ben dat dan ook van plan!!
Lieve groet van Henk Bres
 

Quote Geert Wilders

nieuwsbrief